Italiensk hverdagstærte

Tærten er skøn og fyldig – et godt bud på en ny middagsfavorit
Foto: Carina Krüger
1 færdig tærtedej
1 hakket løg
1 fed hvidløg
300 g courgette i tern
1 spsk. olivenolie
4 sardeller
2 spsk. tomatpure
½ tsk. kværnet peber
1 dl soltørrede sorte oliven
100 g mozzarella i lage
2 æg
1½ dl cremefraiche
120 g god italiensk salami i tynde skiver

Kom tærtedejen i et 24 cm, smurt tærtefad og forbag bunden ved 200° i 10 min. Svits løg, hvidløg og courgette i olien, uden at det tager farve. Hak sardellerne og tilsæt dem sammen med tomatpure, peber og oliven. Fordel fyldet over tærtebunden sammen med mozzarellaen revet i mindre stykker. Pisk æg og cremefraiche sammen, hæld det over tærten og bag den ved 200° i 15 min. Læg skiver af salami på tærten og bag i yderligere 10 min. Server med en god grøn salat til.

Se flere opskrifter her

Kommentarer