Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

lørdag den 18. august 2012

Hybenmarmelade med lime og vanilje

En dejlig cremet og krydret marmelade, der sammen med et stykke godt brød giver en skøn start på dagen
Foto: Carina Krüger
600 g hyben
2 usprøjtede lime
1 vaniljestang
3 hele kardemommekapsler
300 g syltesukker

Rens hybenene og fjern kernerne. Riv skallen fra limefrugterne med et julienne-jern og kog hybenene op med limesaft og -skal. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og knus kardemommekapslerne. Kom kardemomme, vaniljekorn og -stang ned til hybenene og lad det småsimre i 10 min. Tilsæt sukkeret og kog marmeladen op. Kom marmeladen på skoldede glas og luk til.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...