Fiskelasagne

Lækker lasagne - server med grøn salat og brød
Foto: Carina Krüger


500 g sejfilet
150 g rejer
1 spsk. klippet dild
1 usprøjtet citron
50 g smør
3 spsk. hvedemel
5 dl mælk
½ tsk. revet muskatnød
Salt og peber
500 g tomater
300 g lasagneplader
2 spsk. rasp

Skær fileten i mindre stykker og bland dem med rejer, dild, revet skal og saft fra citronen, salt og peber. Smelt smørret, pisk melet i og bag op med mælken. Kog bechamelsovsen igennem og smag til med muskatnød, salt og peber. Skær tomaterne i skiver og læg bechamelsauce, lasagneplader, fisk og tomatskiver lagvist i et ovnfast fad, afslut med bechamelsovs. Drys lasagnen med rasp, bag den i 45 min. ved 200° og server med grøn salat og brød.
Se mere her

Kommentarer