Foto: Carina Krüger |
140 g kyllinge-inderfilet
100 g bacontern
1 spsk. olie
50 g spinat
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. sweet chilisauce
150 g flødeost
1 æg
25 g cheddar
Skær kyllingen i små stykker og rist dem i olien med baconternene. Tilsæt spinaten og lad den falde sammen. Krydr med salt og peber, rør chilisauce og flødeosten i og lad fyldet afkøle. Fold dejen ud, rul den lidt tyndere og skær den ud i 6 firkanter. Fordel fyldet på dejfirkanterne og fold dejen over til trekanter. Pensl kanterne med sammenpisket æg og tryk til med en gaffel. Læg dejpakkerne på en plade med bagepapir, pensl med æg og drys ost på. Bag pakkerne ved 200° ca. 18-20 min. og server.
Se flere opskrifter her
Nøøøjh, de ser gode ud og lyder godt. Kommer da helt sikkert lige på min to do liste.
SvarSletKunne jeg da meget godt tænke mig i madpakken. :-)
og så er de super nemme ;O)
Slet