Spareribs

En klassisk ret til grillen med kold kartoffelsalat
Foto: Carina Krüger

800 g spareribs
3 spsk. tomatpuré
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. honning
2 spsk. olie
1 spsk. paprika
2 fed presset hvidløg
Salt og peber
800 g små kartofler
2 dl syrnet fløde
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. honning
1 tsk. paprika
400 g bælgærter
Bland tomatpuré, eddike, honning, olie, paprika, hvidløg, salt og peber til en ensartet marinade. Hæld marinaden over kødet og lad det marinere på køl i mindst et par timer. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min. og lad dem køle. Rør syrnet fløde, sennep, honning og paprika sammen til en glat dressing og smag til med salt og peber. Skær kartoflerne i tern, bælg ærterne og vend dem i dressingen. Grill spare-ribsene ved middelvarme ca. 12 min på hver side og server med råkost og brød.
Se mere her

Kommentarer