Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 18. juli 2012

Lynet Mcqueen

I sidste uge blev min søn 3 år, en stor dag for både mor og søn og han blev da også fejret i flere dage. I går skrev jeg om den første kage og her er så den næste, nemlig en lynet mcqueen-kage.
Kagen bestod af
Lagkagebunde:
9 æg
480 g sukker
360 g mel
360 g kartoffelmel
2 spsk. bagepulver
6 spsk. kakao
Pisk æg  med sukker og bland mel, kartoffelmel, kakao og bagepulver i. Hæld dejen i to smurte forme på henholdsvis 30 x 30 cm og 20 x 20 cm. Bag kagerne i 40-50 min. ved 180 grader, lad dem afkøle og flæk dem i tre bunde.


Lagt sammen med en bærmousse med blandede bær fra fryseren
Bærmousse:
6 bl husblas
200 g ribs
200 g hindbær
100 g solbær
150 g sukker
5 dl piskefløde
Udblød husblasen i koldt vand og blend bærrene med sukker. Pisk fløden til skum og smelt husblasen. Pisk husblasen i bærrene og vend fløden i.


Og smurt op med
Let smørcreme:
150 g blødt smør
150 g palmin
600 g flormelis
1 vaniljestang
4 spsk. mælk

Rør smør og palmin blødt og ensartet, tilsæt flormelis, kornene fra vaniljestangen og mælk og rør i yderligere et par minutter til cremen bliver let og luftig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...