Kyllingehorn


De lækre, krydrede kyllingehorn skal nok blive et sandt sommerhit hos børn og barnlige sjæle
Foto: Carina Krüger
(18 stk.)
25 g gær
3½ dl mælk
1 spsk. olie
1 tsk. salt
25 g hvedeklid
500 g mel
450 g hakket kyllingekød
60 g rasp
1 æg
2 dl mælk
½ revet løg
1 fed hakket hvidløg
1 finthakket, rød chili
2 spsk. hakket persille
1½ tsk. salt
½ tsk. peber
Æg til pensling
1 spsk. jomfru i det grønne frø (Nigella)

Rør gæren ud i mælken og tilsæt olie, salt og klid. Rør melet i og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning i ca. ½ time. Bland kødet med rasp, æg, mælk, løg, hvidløg, chili, persille og krydderier og rør farsen til en lind masse. Del dejen i 3 og rul dem ud i 3 mm tykke cirkler. Fordel farsen over cirklerne og skær hver cirkel ud i 6 trekanter. Rul trekanterne sammen og læg dem på en bageplade. Pensl med æg, drys med frøene og bag hornene midt i ovnen ved 175° i 25 min.

Se flere opskrifter her

Kommentarer

  1. Mums de ser gode ud, jeg blir aldrig for gammel til horn i alle afskygninger. Super god idé med chilien og persillen, selve dejen lyder også bare god! Tak for opskriften og ha en skøn dag

    SvarSlet
  2. de er rigtig gode og passer perfekt til strand eller skovturen ;O)

    også en skøn dag til dig
    Kristina

    SvarSlet

Send en kommentar