Kylling vindaloo


1 tsk. kardemomme
1 spsk. chilipulver
1 spsk. kanel
12 nelliker
2 tsk. kommenfrø
2 tsk. hakkede ingefær
2 tsk. salt
1 tsk. sorte peberkorn
2 fed hvidløg
2 tsk. sennepspulver
2 tsk. gurkemeje
1 dl rødvinseddike
1 kylling
2 hakkede løg
2 skiver hvidt brød
1½ dl vand
1 spsk. koncentreret tomatpuré

Rist kardemomme, chili, kanel, nelliker, kommen, ingefær og peberkorn på en tør pande i ca. 5 min. Blend de ristede krydderier med salt, hvidløg, sennepspulver, gurkemeje og eddike til en jævn pasta. Del kyllingen i mindre stykker og vend dem sammen med løgene i pastaen. Kom kyllingestykkerne med pasta i en tykbundet gryde, smuldr brødet over og tilsæt vand og tomatpuré. Lad retten simre ca. 40 min. ved svag varme, til kyllingestykkerne er møre. Server med naanbrød eller ris. 

Se flere opskrifter her

Kommentarer