Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 9. juli 2012

Kryddertomater

Tomaterne behøver bestemt ikke være blommetomater, det kan sagtens være cherrytomater, bøftomater eller en god blanding af dem, du nu lige har ved hånden
Foto: Carina Krüger
1 kg blommetomater
1 spsk. flagesalt
½ dl basilikum
3 fed hvidløg
1 rød chili
5 peberkorn
2½ dl koldpresset olivenolie

Skær tomaterne i kvarte og spred dem ud på en plade beklædt med bagepapir. Drys med salt og hakket basilikum og tør tomaterne i ovnen ved 120° varmluft i 3 timer, til vandet er fordampet. Skær hvidløg og chili i skiver og kom dem i et rengjort, skoldet henkogningsglas sammen med tomater og peberkorn. Hæld olien over tomaterne og lad dem trække i mindst et par døgn før brug.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...