Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 30. juli 2012

Koteletter med marinerede gulerødder

Aftensmad på 25 minutter
Foto: Carina Krüger

3 koteletter
2 fed hvidløg
600 g gulerødder
½ dl hakket mynte
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. eddike
1 usprøjtet citron
1 tsk. honning
1 hakket forårsløg
1 tsk. salt
1 knsp. peber
3 spsk. olivenolie
1 spsk. smør


Skær hvidløg i tynde skiver og fordel dem over koteletterne. Skræl gulerødderne og striml dem på langs med en kartoffelskræller. Bland gulerødderne med mynte og rør senneppen med eddike, revet skal af citronen og 1 spsk. af saften, honning, forårsløg, salt og peber. Pisk olien i lidt ad gangen og hæld marinaden over gulerødderne. Steg koteletterne i smørret ved middelstærk varme 6 min. på hver side og server med kogte, persilledryssede kartofler.

Se mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...