Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 19. juli 2012

Grovbirkes


50 g smør
3 dl mælk
25 g gær
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
2 spsk. hørfrø
2 spsk. sesamfrø
500 g hvedemel

Remonce
100 g smør
100 g sukker
Æg til pensling
1 dl bl. sesam- og hørfrø

Smelt smørret, tilsæt mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt sukker, salt, hørfrø og sesam og ælt melet i lidt efter lidt, til dejen er blank og smidig. Dæk dejen til og stil den til hævning et lunt sted i 45 min. Rør smør og sukker til en jævn remonce. Ælt dejen godt igennem. Del den i 16 stykker og rul hver del ud til en aflang firkant. Fordel remoncen på dejstykkerne, fold dem sammen om fyldet og pensl med æg. Tryk den penslede flade i en blanding af sesam og hørfrø og stil dem til hævning på en plade med bagepair i 30 min. Bag birkesene i en varmluftsovn ved 200° i 18 min.

Se mere her

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...