Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 17. juni 2012

Wraps med oksekød i oystersauce

240 g okseinderlår
2 spsk. rapsolie
1 cm ingefær
1 rød thai chili
1 fed hvidløg
1 spsk. oystersauce
2 gulerødder
1 rød peber
1 mini romainesalat
100 g spæde spirer
4 tortilla eller fladbrød

Skær kødet i strimler og hak skrællet ingefær, chili og hvidløg. Svits kødet i olien sammen med ingefær, chili og hvidløg i et par min. og tilsæt oystersaucen. Skræl gulerødderne og skær dem og peberfrugten i tynde strimler. Snit salaten og skyl spirerne. Lun tortillaerne og fyld dem med oksekød, gulerødder, peberfrugt og spirer. Rul tortillaerne sammen og server med en god pastasalat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...