500 g nye kartofler
2 flåede rødspætter
1 dl rugmel
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Smør til stegning
1 spsk. smør
1 spsk. hvedemel
1½ dl mælk
1 bundt persille
Vask kartoflerne og kog dem i letsaltet vand, til de er møre, ca. 20 min. Bland rugmelet med salt og peber og vend de flåede rødspætter heri. Varm stegepanden godt op og steg rødspætterne i smørret, til de er gyldne og sprøde, ca. 5 min. på hver sider. Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Pisk mælken i lidt efter lidt, bring sovsen i kog under piskning og lad den småkoge i et par minutter. Tilsæt den hakkede persille og smag til med salt og peber. Server de sprødstegte rødspætter med kartofler, persillesovs og en god salat.
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar