Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 6. juni 2012

Stegt rødspætte med persillesovs



500 g nye kartofler
2 flåede rødspætter
1 dl rugmel
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Smør til stegning
1 spsk. smør
1 spsk. hvedemel
1½ dl mælk
1 bundt persille

Vask kartoflerne og kog dem i letsaltet vand, til de er møre, ca. 20 min. Bland rugmelet med salt og peber og vend de flåede rødspætter heri. Varm stegepanden godt op og steg rødspætterne i smørret, til de er gyldne og sprøde, ca. 5 min. på hver sider. Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Pisk mælken i lidt efter lidt, bring sovsen i kog under piskning og lad den småkoge i et par minutter. Tilsæt den hakkede persille og smag til med salt og peber. Server de sprødstegte rødspætter med kartofler, persillesovs og en god salat.
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...