Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 27. juni 2012

Rabarbergrød



500 g rabarber, gerne vinrabarber
½ dl vand
150 g rørsukker
1 stang vanilje
Evt. 1 spsk. nonoxal
40 g mandelsplitter


Rens rabarberne og skær dem i 5 mm tykke skiver. Kom rabarberne i en gryde med vand, sukker og den flækkede vaniljestang og lad det koge op. Læg låg på gryden og lad grøden småsimre ved lav varme i 20 min. Smag grøden til med sukker og tilsæt evt. nonoxal for at neutralisere rabarbersyren. Kom grøden i en serveringsskål, drys med sukker på toppen og stil den til afkøling. Server grøden kold, drysset med mandelsplitter sammen med kold fløde eller mælk.

Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...