Krebsedeller med rodsalat

Vild med skaldyr - skønne deller med maser af smag...
Foto: Carina Krüger

300 g krebsehaler
1 ds. krabbekød (170 g)
1 æg
1 sk. daggammelt brød (ca. 40 g)
1 røde chili
2 limeblade
2 spsk. hakket, frisk koriander
2 tsk. oyster sauce
300 g majroer
2 gulerødder
2 forårsløg
2 spsk. risvinseddike
1 spsk. sesamolie
1 tsk. salt
2 tsk. sukker
1 spsk. sort sesam


Hak krebsehalerne og lad krabbekødet dryppe af. Smuldr brødet og bland det med ægget. Hak chilien, skær limebladene i strimler og bland det i brødmassen sammen med krebsehaler, krabbe, koriander og oystersauce. Skræl majroer og gulerødder, skær dem og forårsløgene i tændstikstynde stave. Pisk olie, eddike, salt og sukker sammen, hæld det over grønsagerne og drys med sesam. Form krebsefarsen til små frikadeller og steg dem i olie ved middelhøj varme 3 min. på hver side. Server med salaten og soja til.

Se flere opskrifter her

Kommentarer

  1. Uha - det lyder lækkert. Hvis man supplerer med ris, kan det vel også mætte en sulten bondemand? Det skal prøves.
    Vh/Karen

    SvarSlet

Send en kommentar