Kalveschnitzler med tomatstegte bønner


4 kalveschnitzler
Saften af ½ citron
1 spsk. grov dijon sennep
1 spsk. hakket kapers
½ tsk. salt
½ tsk. peber
3 spsk. rasp
2 spsk. smør til stegning
2 spsk. hakket persille
1 spsk. olie
1 fed hvidløg
½ dl hakket persille
300 g bønner
300 g blommetomater
1 spsk. balsamico eddike

Bland kapers, rasp, salt og peber til en panering. Rør senneppen med citronsaften. Vend schnitzlerne i citronsenneppen og herefter i paneringen. Steg schnitzlerne i smørret i 5-7 min. på hver side. Blancher bønnerne og lad dem dryppe af i en sigte. Skyl tomaterne og skær dem i kvarte. Sautér hvidløg, persille, bønner og tomat i olien i et par min., tilsæt balsamicoen og server med kartofler.


Se flere opskrifter her

Kommentarer