Caesarsalat med stegt kylling


Foto: Carina Krüger
2 kyllingebrystfiléter
Salt og peber
2 stk. daggammelt brød
2 fed hvidløg
1 spsk. smør
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. hvidvinseddike
2 ansjosfileter
½ dl god olivenolie
1 romaine salat
50 g parmesan

Krydr kyllingefileterne med salt og peber, grill dem ved jævn varme 5 min. på hver side og lad dem køle af, skær dem i mindre stykker. Skær brødskiverne i tern og bland dem med et fed presset hvidløg, salt og peber, steg dem sprøde i smørret. Kom æggeblomme, det sidste fed hvidløg, sennep, eddike, ansjosfileter og 15 g af parmesanen i en blender og blend. Tilsæt olien lidt ad gangen og smag dressingen til med salt og peber. Skyl salaten, riv den i mindre stykker og kom den på et fad sammen med kyllingekødet og flager af parmesan. Fordel dressing og brødcroutoner over salaten og server. 

Se mere her

Kommentarer