Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 9. maj 2012

Rabarbermælk

Et smagfuldt alternativ til sommerens koldskål. Lav evt. rabarbersaften i større mængder, hæld den på flasker og bland den op lidt ad gangen
Foto: Jette Vesterager
500 g rabarber
1 usprøjtet lime
2 dl vand
4 kardemomme kapsler
½ vaniljestang
125 g rørsukker
2 tsk. nonoxal
½ l kærnemælk
1 dl tykmælk
Friske mynteblade

Skyl rabarber og lime og skær dem i mindre stykker. Kog vandet op med rabarber, lime, kardemomme og den flækkede vaniljestang og lad det koge i 10 min. Si saften, kog den op med sukker og tilsæt nonoxal. Lad saften afkøle helt og blend den med kærnemælk og tykmælk. Servér rabarbermælken med hakkede mynteblade og evt. kammerjunker.

Se flere opskrifter her

1 kommentar:

  1. Uhmmmm, det lyder lækkert, den vil jeg prøve en varm sommerdag!

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...