Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 6. maj 2012

Rabarberlimonade

Foto: Jette Vesterager
En læskende drik til de varme dage
750 g rabarber
1 dl vand
2 tsk. nonoxal
350 g rørsukker
1 vaniljestang
Saften af 4 lime
½ tsk. atamon

Kog rabarberne op med vand og nonoxal og lad det koge under låg i 10 min.
Hæld saften igennem et rent klæde og kasser rabarberkødet. Kog saften op med rørsukker, den flækkede vaniljestang og limesaften. Lad det koge, til sukkeret er opløst.
Skum saften for urenheder, tilsæt atamonen og hæld saften på skoldede flasker. Server saften blandet med vand i forholdet 1:4.


Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...