Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 22. maj 2012

Rabarber-jordbærdrik



Foto Jette Vesterager
500 g rabarber
300 g jordbær
4 dl vand
½ vaniljestang
160 g rørsukker
½ tsk. atamon

Skyl rabarberne og skær dem i mindre stykker. Skyl og nip jordbærrene og halver dem. Kog rabarber og jordbær op med vand, tilsæt den flækkede vaniljestang og lad det koge under låg i 15 min. Hæld saften gennem et rent klæde og lad den dryppe godt af. Kog saften op med rørsukker og skum den for urenheder. Tilsæt atamonen og hæld saften på skoldede flasker. Server saften blandet med vand i forholdet en til fire.

Se flere opskrifter
her

2 kommentarer:

  1. Behøver man bruge atamon?

    SvarSlet
    Svar
    1. Atamon er blot et konserveringsmiddel der sikre at saften ikke bliver dårlig...

      vh
      kristina

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...