Popcornsbrud

Lidt sødt til børnene og os andre af den mere fornuftige slags

Foto: Jette Vesterager
50 g tørrede majskorn (popcorn)
1 spsk. vindruekerneolie
60 g rørsukker
30 g smør
60 g sirup
Hæld olien og to majskorn i en 5 l gryde med låg og varm op til kornene popper. Hæld resten af majskornene i gryden og ryst gryden indimellem, så hvert enkelt korn bliver vendt i olie og ikke brænder fast i bunden. Tag gryden af varmen, når der begynder at gå noget tid mellem hvert pop og hæld dem i en skål. Skyl gryden godt og smelt smør, sukker og sirup i den. Dæmp varmen og lad karamellen stå og simre i 5 min. Tag gryden af varmen, hæld popkornene tilbage i gryden og vend dem i karamellen. Hæld popkornene i en bradepande beklædt med bagepapir og lad dem køle. Bræk karamellen i stykker og server.

Se flere opskrifter her

Kommentarer