Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 16. maj 2012

Pasta med flødeasparges

En super enkel ret, der gør sig godt både til frokost eller som en let ret på en dejlig forårsaften

Foto: Jette M. Vesterager

150 g bacon i tern
500 g hvide asparges
1½ dl piskefløde
½ dl vand
1 knsp. salt
50 g spæde spinatblade
250 g frisk pasta


Sprødsteg baconternene og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Skræl aspargesene, skær den nederste centimeter af stilken fra og skær dem i mindre stykker. Kom asparges, fløde, vand og salt i en gryde og lad dem småsimre i 7 min. Skyl spinaten, vend den i aspargesene og lad den simre med i 1-2 min. Kog pastaen mør i letsaltet vand, hæld vandet fra og vend den sammen med aspargesene. Server retten drysset med baconternene og et stykke groft brød.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...