Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 15. maj 2012

Mandelyoghurt


Foto: Carina Krüger
100 g mandler
1 dl kogende vand
½ l yoghurt
90 g havregryn
2 spsk. sesamfrø
1 tsk. vaniljesukker
200 g frisk bær
Ahornsirup

Blend mandlerne helt fint i en foodprocesser, tilsæt vandet og blend i yderligere et par min. Lad mandelmassen afkøle og rør den sammen med yoghurten. Bland havregryn, sesamfrø og vanilje og vend det i yoghurten. Dæk yoghurten til og lad den trække på køl natten over. Drys yoghurten med bær og server med sirup.


Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...