Karrymarinerede kyllingelår med forårssalat

Middag med mange smagsnuancer
Foto: Carina Krüger

3 spsk. karrypasta
2 spsk. mangochutney
2 spsk. vand
800 g kyllingelår
600 g små kartofler
1 bdt. radiser
1 agurk
1 lime
2 spsk. rapsolie
1 tsk. honning
Salt og peber
2 spsk. hakket mynte

Bland karrypasta, mangochutney og vand, vend kyllingelårene i blandingen. Kom kyllingelårene i en bradepande og steg dem i ovnen ved 200° i 45 min. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand, lad dem afkøle og skær dem i kvarte. Skyl radiser og agurk og skær dem i skiver. Pres saften fra limen, pisk den sammen med olie og honning og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over kartoflerne og vend agurk, radiser og mynte i og server.
Se flere opskrifter her

Kommentarer