Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 7. maj 2012

Grillede fiskespid med quinoasalat

Fisk er fremragende på grillen
Foto: Jette Vesterager

100 g quinoa
200 g fisk uden ben (laks, torsk, sej)
8 rå tigerrejer
4 spid
1 lime i skiver
1 gul peber i tern
8 cherrytomater
8 champignon
½ agurk
1 mango
1 hakket forårsløg
2 spsk. olie
2 tsk. lime saft
2 spsk. klippet dild
Salt og peber

Skyld quinoakornene og kog dem i 2 dl vand i 15 min. Skær fisken i 2,5 cm store tern og rens rejerne. Sæt skiftevis fisk, limeskiver, rejer, champignon, pebertern og cherrytomater på spiddene, til alt er brugt. Skær agurk og mango i tern og bland dem med forårsløg og quinoakorn. Rør en dressing af olie, lime, dild, salt og peber og hæld den over salaten. Grill spiddene i 4-5 min. på hver side ved middelhøj varme og server.
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...