Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 2. maj 2012

Blinis med fjordrejer

1 kg levende fjordrejer
2 l vand
2 tsk. salt
1 bdt. dild
1 spsk. citronsaft
2 dl cremefraiche 18%
Salt og peber
15 g gær
3 dl mælk
2 æg
90 g boghvedemel
90 g mel
½ tsk. salt
Smør til stegning

Skyl rejerne i koldt vand og kog vandet op med salt. Hak dildtoppen, vend den i cremefraichen sammen med citronsaft og smag til med salt og peber. Kom dildstilkene i det kogende vand sammen med rejerne og lad dem koge i 5 min. Lad rejerne trække i kogevandet i 20 min. og pil dem, mens de er lune.
Smuldr gæren og rør den ud i mælken. Skil æggene og rør blommerne i mælken. Bland de to slags mel med salt og rør mælkeblandingen heri. Stil dejen til hævning et lunt sted i en time og pisk hviderne stive. Vend æggehviderne i dejen og bag små pandekager på en pande i 2-3 min. på hver side.

Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...