Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 17. maj 2012

Bagt jordbærkage

Kagen her kan børnene sagtens være med til at bage, når bare man husker at have rigeligt med jordbær, da der må påregnes et vist svind...

Foto: Jette Vesterager
150 g blødt smør
175 g sukker
2 tsk. vaniljesukker
4 æg
150 g mel
125 g kokos
2 tsk. bagepulver
1½ dl yoghurt
450 g jordbær
2 spsk. rørsukker

Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt og cremet og del æggene i blommer og hvider. Rør æggeblommerne i smørret et ad gangen og bland mel, kokos og bagepulver. Rør melblandingen i skiftevis med yoghurten, pisk hviderne stive og vend dem i dejen. Kom dejen i en smurt, 24 cm springform, fordel jordbærrene over og drys med rørsukker. Bag kagen ved 170° i 50 min. og server med cremefraiche.


Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...