Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 12. april 2012

Speltgrød med abrikos


30 g 5-kornsblanding (knækkede kerner)
½ dl kogende vand
45 g speltflager
2½ dl æblejuice
2 tørrede abrikoser
Friske bær

Kom kornene i en skål, hæld det kogende vand over og lad dem udbløde i 5 min. Skær abrikoserne i små tern og kog speltflagerne op med æblejuicen. Tilsæt korn og abrikostern og lad grøden koge under omrøring, til den tykner. Tag grøden af varmen og server med friske bær.

Se flere opskrifter her

2 kommentarer:

  1. Uh altså, jeg truer konstant mig selv med at NU skal jeg have lavet grød til morgenmad, men det bliver aldrig til noget fordi jeg altid lige mangler noget af det der skal i.
    Men den her skal prøves i morgen, for jeg har vist det hele. Glæder mig ligefrem til at skulle op :-)

    SvarSlet
  2. Du kan godt glæde dig - den er bestemt være at stå op til og det tager kun et par minutter...

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...