Gå videre til hovedindholdet
Risotto med kylling og majroe
Brug majroerne i en god risotte de giver god fylde
|
Foto: Martin Tanggaard
|
300 g kyllingebryst i strimler
30 g smør
1 hakket løg
150 g majroe i tern
300 g risottoris
1¼ l hønsebouillon
1 spsk. fløde 13%
Salt og peber
2 spsk. friskrevet pecorino (el. parmesanost)
Smelt smørret i en sauterpande og svits løg og majroe heri i 5 min. ved lav varme. Tilsæt kyllingestrimlerne og lad dem svitse med i et par min. Tilsæt risene og lad dem varme igennem. Hæld 1 dl bouillon på og kog under omrøring, til bouillonen næste er opsuget, og tilsæt yderligere 1 dl. Gentag processen, til al bouillonen er brugt og risene møre, ca. 20 min. Rør fløden i og smag til med salt og peber. Server med pecorino og letdampede asparges.
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar