Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 17. april 2012

Rejespid



300 g rejer
1 ds. krabbekød (170 g)
1 røde chili
2 limeblade
2 spsk. hakkede,
frisk koriander
2 tsk. oystersauce
1 spsk. tahin (sesampasta)
2 spsk. sesamfrø
1 spsk. olie

Hak rejerne og lad krabbekødet dryppe af. Hak chilierne og skær limebladene i strimler. Bland rejer, krabbekød, chili, limeblade, koriander, oystersauce og tahin til en ensartet fars. Form farsen om 20, små spid og vend dem i sesamfrøene. Steg rejespiddene ved middelhøj varme i 3 min. på hver side. Server dem kolde eller lune med sød chilisovs.

Se flere opskrifter her

4 kommentarer:

  1. Uhm, de lyder lækre :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. De lyder rigtig lækre. Og dem vil jeg helt sikkert prøve at lave, men hvad er limeblade, kan de købes i almindelige supermrkeder.

    Det er en kanon flot blog, hold da op....

    Hilsen Marianne
    Lotusblomsterne.blogspot.com

    SvarSlet
  3. Limebladene (kafir) kan du få siatiske butikker, men de kan også købes tørret i mange større supermarkeder ;O)

    Tak for roserne <3

    Gode hilsner
    Kristina

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...