Påskekager

Hyggelig påskebagning, prik evt. et lille hul i kagerne og hæng dem op i vinduerne

Foto: Carina Krüger
250 g hvedemel
100 g smør
4 spsk. sukker
1 æg
100 g bolcher i
forskellige farver
2 spsk. limesaft
Glasur
100 g flormelis
1 spsk. limesaft
Frugtfarve

Smuldr smørret i melet og tilsæt sukkeret. Rør ægget i og brug limesaften til at samle dejen. Rul dejen i ½ cm tykkelse og skær ovaler ud af den. Skær prikker, streger el. andre former i ovalerne og læg dem på en plade med bagepapir. Bag kagerne midt i en forvarmet ovn ved 180° i 10 min. Tag bagepladen ud og læg bolcher i udskæringerne. Bag kagerne i yderligere 7 min., til de er gyldne, og bolcherne er smeltet. Lad kagerne afkøle på bagepladen. Rør ingredienserne til glasuren sammen og dekorér de kolde kager med glasur og evt. sukkerkugler.

Se flere opskriftre her

Kommentarer