Påskefrokost-lagkage

Æg og laks i en festlig kombination – klar til påskens gæster
Foto: Carina Krüger
6 æg
2 dl cremefraiche
1-2 tsk. karry
1 spsk. finthakket, syltet agurk
½ tsk. sukker
Salt og peber
1 groft hvedebrød (
se opskriften her)
200 g mayonnaise
1 bdt. fintklippet purløg
200 g røget laks i skiver

Kom æggene i kogende vand og lad dem koge i 7 min. Læg straks æggene i koldt vand for at stoppe varmepåvirkningen. Rør cremefraiche med karry og syltet agurk og smag til med sukker, salt og peber. Pil og hak æggene og vend dem i dressingen. Flæk brødet i tre ”lagkagebunde” og læg dem sammen med æggesalaten. Smør lagkagens sider og top med et tyndt lag mayonnaise og drys siderne med purløg. Fold lakseskiverne som roser og sæt dem på toppen og server.


Kommentarer