Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 20. april 2012

Lime-o-nade


Foto: Jette Vesterager
8 lime
1 stang kanel
1 cm frisk ingefær
1,2 l kogende vand
500 g sukker
Saft af 4 lime

Skyl og tør limefrugterne og skær dem i tykke skiver. Læg dem i en stor skål sammen med kanel og ingefær i mindre stykker. Hæld det kogende vand over limen og lad det trække i 24 timer. Sigt blandingen, lad det dryppe godt af og kasser lime, kanel og ingefær. Varm limevandet op med sukkeret, lad det småsimre i 10 min. og køle af. Tilsæt saften af de 4 lime og hæld lime-o-naden på skoldede flasker og opbevar dem køligt. Server lime-o-naden fortyndet med vand efter smag.

Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...