Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 25. april 2012

Lakridsboller

Her er en skøn bolle, der sagtens kan spises helt som den er, eller med en skive god ost
Foto Carina Krüger
(12 stk.)
½ dl yoghurt
4 dl vand
10 g gær
2 tsk. salt
2 spsk. sød lakridssirup
150 g rugmel
500 g hvedemel
1 spsk. lakridspulver

Bland yoghurt og vand og rør gæren ud deri. Bland salt, lakridssirup og rugmel i og rør hvedemelet i. Del dejen i 12 stykker og sæt bollerne på en plade med bagepapir. Dæk bollerne til og lad dem hæve på køl natten over. Drys bollerne med lakridspulver og rids et kryds i hver med en skarp kniv. Sæt bollerne i en 250° varm ovn, skru straks ned til 210° og bag bollerne i 15 min.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...