Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 15. april 2012

Hjemmelavet kammerjunkere

Koldskål er bare en nem og god sommerdessert og den bliver helt perfekt med hjemmelavet kammerjunker               
Foto: Jette Vesterager
40 g smør
50 g sukker
1 æg
160 g mel
½ tsk. bagepulver
½ tsk. kardemomme
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. sukker
1 stang vanilje
2 dl ymer
8 dl kærnemælk
Citronsaft

Rør smør og sukker sammen og pisk ægget i. Tilsæt mel, bagepulver og kardemomme og ælt dejen sammen. Rul dejen til 2 cm store boller og bag dem 220° i 10 min. Halver de bagte boller, rist dem ved 190° i 8-10 min. og lad dem afkøle på en rist. Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret. Halver vaniljestangen, skrab kornene ud og pisk dem i æggesnapsen. Tilsæt ymer og kærnemælk, pisk koldskålen sammen og smag til med citronsaft. Server koldskålen sammen med kammerjunkere og eventuelt jordbær.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...