Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 15. marts 2012

Tarteletter med skinke og champignoner

Klassisk ret - perfekt som forret eller natmad
Foto: Jette M. Vesterager

250 g champignoner
30 g smør
2 spsk. hvedemel
3 dl mælk
200 g kogt skinke i tern
3 forårsløg i skiver
½ dl friskhakket persille
½ tsk. revet muskatnød
1 tsk. salt
1 knsp. peber
6 tarteletter
Lidt purløg

Skær champignonerne i skiver og rist dem i smørret. Rør melet i og pisk mælken i lidt ad gangen mens der røres, så opbagningen bliver jævn. Tilsæt skinketern, forårsløg, persille og muskatnød, varm det godt igennem og smag til med salt og peber. Lun tarteletterne i ovnen og kom ca. ½ dl fyld i hver.
Server tarteletterne drysset med lidt friskhakket purløg.

Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...