Tarteletter med fiskeboller og rejer

Som dem fra mormors køkken
Foto: wichmann+bendtsen Photography

300 g torsk el. sejfilet
1 skalotteløg
2 spsk. hvedemel
1 æg
1 spsk. klippet dild
1 tsk. groft salt
1 l fiskebouillon
2 spsk. smør
2 spsk. mel
2 spsk. citronsaft
1 dl madlavningsfløde
1 tsk. salt
1 knsp. peber
150 g rejer
12 tarteletter

Hak fisk og løg fint og rør det med mel, æg, dild og salt til en fin fars. Kog bouillonen op, form små boller af farsen og kog dem deri. Smelt smørret og rør melet i. Rør 2½ dl af fiskebouillon i lidt ad gangen og lad stuvningen koge igennem. Tilsæt citron, fløde, salt og peber og vend rejer og fiskeboller i. Lun tarteletterne og server dem fyldt med stuvningen og pyntet med dild.

Se flere opskrifter her

Kommentarer

  1. Hej Kristina

    Det ser bare lækkert og delikat ud. Elsker tarteletter med fiskeboller, rejer og masser af dild. Og som du kan jeg godt li det enkle og smukke ved en tartelet. Ikke overfyldt og ikke overpyntet :-)

    Jeg laver også fiskebollerne selv. Men okay. Kan også godt finde på at snyde lidt en gang i mellem ;-)

    Og så bruger jeg for det meste skalrejer fordi jeg så kan lave den lækreste rejebisque. Det højner smagen gevaldigt.

    Tak for tartelet-reminderen. Det er ved at være længe siden :-)

    Mange hilsner
    Maj

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Maj

      Tak for de fine ord. Skalrejer er helt bestemt gode, men jeg syntes efterhånden der er flere gode typer rejer på marked ikke mindst fra Royal G.

      Det er altid godt med en reminder,vi har jo tendens til at lave retter i perioder, jeg har selv en del åh-ja oplevelser, når jeg kigger madblogs ;O)

      Gode tanker
      Kristina

      Slet

Send en kommentar