Rodsalat

En skøn, grov salat, der er nem at have med. Kom salaten i en frysepose og læg en gaffel ved, så er frokosten på plads

Foto: Carina Krüger
2 gulerødder
2 rødbeder
2 spsk. olie
1 usprøjtet lime
2 tsk. sukker
Salt og peber
1 spsk. sesam
1 bdt. dild

Skræl gulerødder og rødbeder og skær dem i julienne (tændstikstynde stave). Rør olie, revet limeskal og saft med sukker, smag til med salt og peber. Hæld dressingen over grønsagsstavene og vend klippet dild i.

Se flere opskrifter her

Kommentarer

  1. Den lyder rigtig lækkert og ser flot ud :-) Får desværre ondt i maven af rødbeder- men eftersom jeg elsker dem spiser jeg det jævnligt alligevel!
    Kh Sara

    SvarSlet
    Svar
    1. øv det lyder da ikke rart, jeg vil nødig være skyld i en gang ondt i maven ;O)

      gode tanker
      Kristina

      Slet
  2. Ha,ha nogle ting smager så godt. at man alligevel er villig til at udsætte sig selv for lidt ubehag :-)

    SvarSlet

Send en kommentar