Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 25. marts 2012

Pottebrød med spinat og ost

Her er brødet, der kan spises, som det er, uden hverken smør eller pålæg. Det er både smagfuldt, blødt og lækkert

Foto: Jette M. Vesterager
100 g smør
480 g mel
1 tsk. salt
4 tsk. bagepulver
3 dl mælk
1 dl hakket, frisk spinat
100 g revet cheddar
Æg til pensling

Smuldr smørret i mel blandet med salt og bagepulver. Tilsæt mælk, spinat og ost og ælt dejen sammen. Del dejen i 8, beklæd 8 små, rene urtepotter med bagepapir og læg dejstykkerne i. Pensl brødene med sammenpisket æg og bag dem ved 200° i 25 min.


Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...