Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 27. marts 2012

Påskesnaps

En skøn snaps, der har brug for at trække i ca. 14 dage
Foto: Jette M. Vesterager

Skal af 2 citroner
1 vaniljestang
10 safrantråde
4 stilke citronmelisse
6 cm lakridsrod
1 spsk. akaciehonning
7½ dl smagsneutral snaps (f.eks. Brøndum, Blå Aalborg)

Skær det yderste citronskal af citronen med en kartoffelskræller og skær den i fine strimler.
Flæk vaniljestangen og kom den i et skoldet glas eller flaske sammen med citronskal, safran, citronmelisse, lakridsrod og honning.
Hæld snapsen over, luk til og lad den trække i mindst 14 dage.


Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...