Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 23. marts 2012

Påskeæg med kokos og lime

Foto Jette Vesterager
Påsken er lige om hjørnet og æggene her kan børnene sagtens være med til at lave og ikke mindst dekorere. En portion giver 24 æg, så skulle der være nok til både børn og chokoladeglade voksne.

140 g kokosmel
60 g flormelis
100 g hvid chokolade
2 dl piskefløde
1 tsk. revet, usprøjtet limeskal
150 g mørk chokolade

Pynt
1 spsk. kokos
1 spsk. revet, usprøjtet limeskal
20 g smeltet, hvid chokolade

Bland kokos, flormelis, hvid chokolade og piskefløde og varm blandingen igennem under kraftig omrøring. Tilsæt limeskallen og lad blandingen køle lidt af. Form kokosæg af blandingen med to skeer og stil dem i fryseren i mindst to timer. Smelt den mørke chokolade over vandbad, overtræk æggene og dekorer med kokos, limeskal og hvid chokolade.


Se flere opskrifter her

2 kommentarer:

  1. God idé at lave dem selv- så ved man da at der er brugt ordentlig marcipan, nougat og chokolade- synes ofte man bliver så skuffet over de købte. Medmindre vi selvfølgelig er oppe i de dyrere prislejer:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. de bliver ubetinget helt utroligt meget bedre og så kan man jo vælge sin foretrukne sammensætning (lime og kokos ummmmmm) ;O)

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...