Hvidløgskylling med kartoffelsalat


Foto: wichmann+bendtsen Photography
1 hel kylling, 1.200 g
1 citron
2 hele hvidløg
1 spsk. hakket timian
1 spsk. salt
800 g kartofler
2 spsk. dijonsennep
1 spsk. citronsaft
2 dl cremefraiche 6%
1 dl mayonnaise
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 bdt. radiser i skiver

Vask citronen, skær den i tern og del hvidløgene i fed. Fyld citrontern og hvidløg ind i kyllingen og læg den i et ovnfast fad. Bland timian med saltet og gnid kyllingeskindet med blandingen. Steg kyllingen i ovnen ved 190° i 1 time og 15 min. Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre. Rør sennep med citronsaft, cremefraiche, mayonnaise, salt og peber og smag til. Skær kartoflerne i skiver og vend dem i dressingen sammen med radiserne. Server med lune flute.


Se flere opskrifter her

Kommentarer