Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

tirsdag den 20. marts 2012

Galopkringle med abrikos

250 g hvedemel
50 g sukker
3 tsk. bagepulver
½ tsk. kardemomme
150 g smør
1 æg
1 dl mælk
50 g hakkede, tørrede abrikoser
50 g hakkede mandler
Æg til pensling
1 spsk. perlesukker
25 g mandelflager

Bland mel, sukker, bagepulver og kardemomme og hak smørret i. Pisk æg og mælk sammen og ælt det i dejen, til den er ensartet og blank. Ælt abrikoser og mandler i dejen og læg den på en smurt plade i krans- eller kringlefacon. Pensl med æg og drys med perlesukker og mandelflager. Bag kringlen ved 225° i 20 min. og server den lun

Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...