Børnenes påskeæg

Foto: Jette M. Vesterager
Bag, pynt og spis dem sammen med børnene, en portion på 20 æg får hurtigt ben at gå på             

75 g hasselnødder
100 g nougat
1 spsk. akaciehonning
25 g mørk chokolade
500 g marcipan
1½ pasteuriseret æggehvide
2 spsk. flormelis
150 g flormelis
1½ spsk. citronsaft
Frugtfarve
Kulørt krymmel

Hak hasselnødderne fint. Smelt nougat, akaciehonning og chokolade ved svag varme under omrøring, til massen er jævn. Bland nødderne i og lad massen afkøle lidt. Bland marcipanen med æggehvider og de 2 spsk. flormelis til en ensartet kransekagemasse. Form den kolde nøddemasse til 20 æg med en teske. Kom kransekagemassen omkring nøddeæggene og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag æggene ved 200° i 6-8 min. og lad dem afkøle helt. Bland flormelis med citronsaft og frugtfarve og dekorer æggene med glasur og krymmel.


Se flere opskrifter her

Kommentarer