Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 26. februar 2012

Pebermynte-chokoladelikør

2½ dl piskefløde
50 g mørk chokolade
2 tsk. frysetørret kaffe
4 dl kondenseret mælk
4 dl irsk whisky
½ tsk. vaniljeessens
½ tsk. pebermynteessens

Varm piskefløden op med chokoladen og rør kaffen i. Blend chokoladefløden med kondenseret mælk, whisky, vanilje og pebermynteessens. Hæld likøren på en skoldet flaske og opbevar den på køl. Ryst flasken, inden likøren servers med isterninger.

Se flere opskrifter
her

2 kommentarer:

  1. Tror helt bestemt, at jeg kender flere tøser m/k, der ville sætte pris på en slurk af denne her :-D

    Hvor lang tid kan den holde sig på køl?

    SvarSlet
  2. Ja tøser - M/K, det kan der være noget om ;O)

    Jeg vil tro den kan holde i på køl i en uges tid, hvis man ellers kan holde fingrene fra den (du kan evt. fryse den hvis portionen bliver for stor)

    god fornøjelse
    Kristina

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...