Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 19. februar 2012

Orangemarmelade

250 g tørrede abrikoser
4 usprøjtede appelsiner
2 usprøjtede lime
500 g sukker

Skær abrikoserne i smalle strimler, hæld vand over og lad dem bløde ud i et par timer. Skær skrællen af appelsiner og lime med et juliennejern, pil den hvide skal af appelsinerne og skær appelsinkødet i tern. Pres saften af limefrugten og kom den i en gryde sammen med appelsin– og limeskal, abrikoser og appelsinkød og lad det koge op. Tilsæt sukkeret og lad marmeladen koge i 10 min. Hæld marmeladen på rengjorte, skoldede glas og luk til.

Se flere opskrifter
her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...