Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 9. februar 2012

Nødde-chokoladesmør

100 g hasselnødder
70 g nougat
2 spsk. ahornssirup
1 spsk. smør
½ tsk. vaniljesukker
1 knsp. muskatnød

Rist hasselnødderne i ovnen ved 200° i 7 min. Kom nøddekernerne i et rent og tørt viskestykke og gnid skallerne af kernerne. Mal kernerne til mel i en blender eller i en rengjort kaffemølle. Smelt nougat sammen med sirup og smør ved svag varme under omrøring. Bland de malede nødder med vanilje og muskatnød og rør det i nougatblandingen. Kom smørepålægget på glas og opbevar det på køl.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...