Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 15. februar 2012

Myslibar

Disse små lækkerbiskner vil bringe lykke både i madpakken, i strandkurven og som en lille haps efter sport
Foto: Jette Vesterager

75 g tørrede abrikoser
50 g hasselnødder
25 g tranebær
200 g havregryn
25 g sesam
75 g smør
100 g sukker
100 g sirup

Hak abrikoser og hasselnødder groft og bland dem med tranebær, havregryn og sesam. Smelt smør, sukker og sirup på en pande ved lav varme. Vend havregrynsblandingen i sukkermassen og bland godt.
Hæld blandingen ud i en ovnfast form på ca. 12 x 20 cm beklædt med bagepapir og pres den sammen.
Bag myslimassen ved 175° i 20 min. og lad den afkøle let.
Skær myslipladen ud i stykker på 2,5 x 5 cm og lad dem blive helt kolde.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...