Gå videre til hovedindholdet
|
Foto Carina Krüger |
Overrask en du holder af med disse søde kager
200 g blødt smør
160 g sukker
80 g mørk chokolade
2 æg
1½ dl fløde
175 g mel
2 tsk. bagepulver
25 g kakao
Creme
100 g hvid chokolade
180 g blødt, usaltet smør
100 g flormelis
1 tsk. vaniljeessens
Hjerter
50 g marcipan
Rød frugtfarve
Flormelis
Pisk smør og sukker luftigt, smelt chokoladen og pisk den i lidt ad gangen. Rør æggene i et ad gangen og derefter fløde. Bland mel, bagepulver og kakao og vend det i dejen. Kom dejen i 12 muffinsforme, bag dem ved 200° i 30 min. og lad dem afkøle. Smelt chokoladen og rør smørret med flormelis og vaniljeessens. Pisk chokoladen i smørblandingen til en glat creme og kom den i en sprøjtepose. Farv marcipanen med lidt frugtfarve, rul den ud på et flormelisdrysset bord i 2 mm tykkelse og udstik små hjerter. Kom cremen på toppen af kagerne og sæt et hjerte på hver.
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar