Koteletter med rodfrugter

2 koteletter med ben
Salt og peber
300 g gulerødder
150 g persillerod
150 g sweet potato
2 fed hvidløg
2 spsk. smør
1 tsk. spidskommen
2 spsk. soja
1 spsk. honning
1 spsk. sesamfrø
1 bdt. hakkede koriander

Skær evt. fedtkanten af koteletterne og krydr med salt og peber. Skræl rodfrugter og hvidløg og skær dem i tynde skiver. Brun koteletterne 1 min. på hver side i halvdelen af smørret, skru ned til middel varme og steg dem i yderligere 3 min. på hver side. Svits grønsagsskiverne og hvidløg let i resten af smørret ved middelhøj varme, til de begynder at tage farve. Tilsæt spidskommen, soja, honning og sesamfrø og giv grønsagerne yderligere et par min. Vend de hakkede koriander i og server.

Se flere opskrifter
her

Kommentarer